Untitled
03 mei 2018
week 254: 20 t/m 26 april

Het was sponsorloop en sportdag op 20 april. Voordat de sportdag begon, had Laura al 2 “oefenrondjes” gerend, waardoor ze tijdens de sponsorloop moe was… Ze heeft wel haar best gedaan, maar het laatste rondje moest ze huilen en heb ik het laatste stukje met haar mee gerend. Ze hebben ’s ochtends spelletjes gedaan en met alle kinderen geluncht op het sportterrein. Laura is ’s middags bij Ly gaan spelen en Mark, Bas en ik zijn voor deuren en tuintegels gaan kijken. ’s Avonds hebben we met zijn viertjes gezellig gebarbecued en daarna zijn we nog een stukje gaan fietsen.
Op 21 april ben ik weer een keer mee geweest naar de zwemles. We hebben boodschappen gedaan, zijn bij de speelgoedwinkel geweest en zijn daarna op de fiets naar Bakel geweest. We zijn eerst bij Mark gaan kijken, die samen met opa Van Mierlo de stoep aan het leggen was. We zijn bij oma wat gaan drinken en daarna is Laura gezellig bij oma spelletjes blijven doen en ben ik met Bas naar huis gefietst. Aan het eind van de middag hebben Bas en ik frietjes gehaald (wat heel interessant was, want er stond een brandweerauto op de parkeerplaats en er zat een groep brandweermannen, compleet in pak, op het terras!) en zijn we weer naar Bakel gegaan, waar we gezellig met zijn allen frietjes gegeten hebben. Na het douchen hebben we gezellig met zijn viertjes filmpjes gekeken.
Bas en Laura hebben op 22 april heel lief samen gespeeld. ’s Middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Na het eten hebben we weer een stukje gefietst. Laura heeft bij Bas gelogeerd. Ze hadden het héél gezellig en het duurde een hele tijd voordat ze eindelijk sliepen…
Op 23 april heeft Bas Laura voorgelezen toen ze wakker waren. ’s Middags zijn we met Eefje en Sjoerd naar de Speuldries geweest. Het was lekker weer en het was erg druk. Bas en Laura hebben er heel fijn gespeeld! ’s Avonds heeft Bas Laura en mij voorgelezen.
Bas en Laura hebben op 24 april een puzzel uitgezocht bij de bibliotheek. Die hebben ze gemaakt toen we bij opa en oma Van Aerle op bezoek waren. Het regende en toen we thuis waren, hebben we gezellig filmpjes gekeken met een zakje chips erbij en heb ik Laura’s haren geknipt. Na het avondeten moest ik gaan werken op kantoor en is Mark met Bas en Laura weer een rondje gaan fietsen.
Op 25 april hebben Bas en Laura heel fijn gespeeld bij Monkey Town! Een hele tijd fijn met zijn tweeën en later ook met Maud en Lars. ’s Middags zijn we gezellig weer bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar ook oom Teun, tante Willeke en Daan waren. ’s Avonds heeft Laura weer bij Bas gelogeerd. Ook nu was het weer laat voor ze sliepen, maar ze waren wel rustiger dan bij het vorige logeerpartijtje.
Op 26 april ben ik ’s middags weer met Bas en Laura naar de Speuldries geweest. Het was een stuk minder mooi weer, maar het was droog en het was niet druk. Bas en Laura hebben er weer fijn gespeeld. Na het avondeten is Mark weer een rondje gaan oefenen met fietsen met Laura en Bas.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative